FOKUS PÅ KVALITET TIL EN GOD PRIS

Velkommen til Eriks Autoværksted i Hvidsten - også bare Eriks Auto.
Hos os er alle velkomne - både privat- og erhvervskunder. På grund af stor erfaring og gode samarbejdspartner, er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Har du brug for et uforpligtende tilbud, så tag endelig fat i os.

En reel mekaniker med fokus på kvalitet til en god pris

En reel mekaniker med fokus på kvalitet til en god pris

Velkommen til Eriks Autoværksted - også bare Eriks Auto.
Jeg er en professionel mekaniker med mange års erfaring i branchen. Jeg blev udlært i 2003 ved Fiat Jensen & Nørgaard i Grindsted og har bl.a. arbejdet ved Rytters Auto i Hammershøj og Gjerlev Autoservice, inden jeg blev selvstændig med Eriks Auto i 2013. Eriks Auto flyttede i nye lokaler i Hvidsten i 2018, og det er vi rigtigt glade for.
Her servicerer vi kunder fra Spentrup, Mariager, Randers og andre omkringliggende byer.

Alle kunder er velkomne hos Eriks Autoværksted i Hvidsten.
På grund af min store erfaring indenfor mit fag og gode samarbejdspartner, er jeg i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Både private og erhvervskunder er velkomne her hos Eriks Auto i Hvidsten, hvor der udelukkende anvendes udstyr med noget af den nyeste teknologi på markedet.

Der er viden bag vores ord

Vi bestræber os på altid at yde den bedste og ærligste service til vores kunder

For at yde den bedste service, skal vi vide, hvad vi snakker om. Derfor er jeg stolt af kunne fortælle, at jeg fik mit svendebrev med guld/et 13 tal (gammel skala). Jeg gør en indsat for at holde mig opdateret og videreuddanne mig, så jeg altid kan hjælpe kunderne bedst muligt.

Ved Mercantec Karrierecenter har jeg med succes gennemført og bestået certificeringen på niveauet som Bronce-Tekniker i 2015, Diagnose-Tekniker i 2016 og Master-Tekniker i 2019.

Så er der en hel del tre-dags uddannelser (hvor nogle er nævnt forneden), som jeg har udført med tilfredsstillende resultat, hvilket gør, at jeg kan hjælpe dig med bilreparationer, serviceeftersyn og rådgivning vedrørende din bil, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.

AMU-Uddannelsesbevis på:
- Eldrevne/hybride køretøjer, opbygning og service 2019
- Måleteknik og avanceret fejlfinding 2017
- Kontrol og fejlfinding på CAN-bus systemer 2017
- Kontrol og fejlfinding på dieselmotor 2016
- Elektronisk applikationer på køretøjstestere 2015
- Måleteknik ved simple fejlfinding 2015
- Fejlfinding på køleanlæg 2015
- Funktionskontrol af benzinmoterstyring 2015

Derudover har jeg et certifikat til Montage/rep./vedligeholdelse af autoklimaanlæg/ airconditionanlæg i køretøjer. MAC kategori fra KMO - Kølebranchens Miljøordning. Hvilket betyder at jeg lovligt må fikse air conditioner og at KMO hjælper med at sikre korrekt håndtering af kølemidler "fra vugge til grav".

Der er viden bag vores ord

Vi er et CAC Certificeret værksted

Et CAC Certificeret værksted er din sikkerhed for veludført værkstedsarbejde.

Læs mere

Konkurrencer

Vores konkurrencer bliver primært afviklet på Facebook. Vores konkurrencer er ikke tilknytning, sponsoreret, understøttet eller organiseret af Facebook.
Følg os på Facebook og bliv opdateret på den næste konkurrence.

Imens kan du læse konkurrencereglerne ved at klikke her

Privatlivspolitik

Vi bruger vores sunde fornuft, når vi har med personoplysninger at gøre.
Eriks Autoværksteds privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet.

Læs mere om vores privatlivspolitik ved at klikke her.