Aircondition service

Aircondition-service

Service på Aircondition Anlæg 

Få kontrolleret din aircondition i bilen, inden du kører afsted på ferie. Hos Eriks Auto udfører vi aircondition-service samt påfylder kølemiddel, hvis det er nødvendigt, så din bils A/C kan give et godt indeklima, holde pollen og dårlig lugt ude og tilmed bidrage med en god brændstoføkonomi.

Airconditionservice er ikke en del af det normale serviceeftersyn, så husk at bestil det sammen med det almindelige serviceeftersyn.

Hos Eriks Auto har vi det nødvendige KMO-bevis, der sikrer, at vi kan arbejde forsvarligt med kølemiddel-gasserne, samt at evt. defekte kølekomponenter bliver bortskaffet rigtigt.

Aircon service indebærer:

  • Evakuering af systemet, tæthedskontrol samt påfyldning af kølemiddel* og kompressorolie/sporemiddel.
  • Lækagetest.
  • Tryk- og funktionstest.
  • Kompressor-funktionstest med ind- og udgangstemperaturmåling. En defekt kompressor vil ofte bliver fanget ved en temperaturmåling med det rigtige værktøj og den rigtige uddannelse.
  • Udskiftning af kabinefilter (Filter medfølger ikke i prisen).
  • Bakteriefjerner i kabine, så dårligt luft mindskes, og alger på fordamperne bliver dræbt.

*Der vil være tillæg i prisen, hvis bilen anvender kølemiddel af typen R1234yf.


De fleste biler med en aircondition, der er produceret før 1. januar 2017, bruger kølemidlet R134a. I nye biler anvendes der typisk kølemidlet R1234yf, der er bedre for klimaet.


Aircondition service hos Eriks Auto kun 399,-

Eriks gode råd
For at vedligeholde din bils A/C anlæg er det først og fremmest en god ide at følge anvisningerne i manualen. Lad altid A/C-anlægget være tændt,
også om vinteren. Hvis ikke aircondition bliver brugt om vinteren, er risikoen for at anlægget bliver utæt meget stor, da den olie, som er tilsat i kølemidlet, ikke vil smøre og holde pakninger fugtige. Så hold A/C’en kørende mindst et par gange om ugen i løbet af vinteren for at vedligeholde din aircondition. Men mærker du dårligere køling, så er det muligvis tid til service.

Kontakt os på tlf. 22 19 55 22, og så finder vi en tid til aircondition service, eller book en tid online – Klik her